Sårad..

Känslor är skit..

Varför ska det alltid bli så här, Känns som att det bara är jag som blir sårad för det mästa..

men men..


Palla allt detta.. allt kommer på en gång, allt!
Det är inte så JÄVLA lätt för mig heller, jag har faktiskt också känslor, och så åker du iväg mitt i natten klockan två och hämtar upp en killkompis och frågar inte ens om jag vill följa med, givet vis vill jag det tänkte jag och frågade, men då hade du redan sagt att du kommer själv, bara tagit förgivet att jag inte vill följa med,! lite elakt gjort av dig.. men men visst låt mig sitta här, har redan väntat i 35 minuter på dig.. asså vad fan! så snällt..
ja du, oich du vill att jag ska bestämma mig.. asså hur vill du ha det!!? först slänger du ut mig, och jag som trodde en hel vecka att va va tillsammans. sen vill du ha tillbaka mig IGEN!.. och nu ska jag bestämma MIG! bara för att du inte ORKAR!!  eller sak jag säga väldigt snällt... du bestämmer om jag inte gör det i tid och om detta inte funkar igen som särbos.. men jag är själv JÄVLIGT trött på att du ska hit och dit! och jag va JÄVLIGT svartsjuk på att du pratade med Nadja det va jag, men gissa varför! joh för du pratar hellre med henne än att vara med mig!, du skrattar i telefon med henne men aldrig med mig! hon fick dig på bra humör istället för att jag fick dig på det, jag försökte med allt för att du skulle se mig!! men NEEEJ!, sen innan allt detta med hemtelefonen så berättar du att du har varit kär i henne och att du blev så KROSSAD av henne för att hon flyttade ifrån DIG! , och nu har hon massa problem.. och du hjälper henne massa men du .. jag vet ärlight talat inte men du passar bättre med henne än med mig värkar det som eftersom att du älskar henne mer än mig!

så jag vet ärligt talat inte vad jag ska tro längre...?? vet ni/du?..

eller ska jag låsas som ingen ting när hon kommer med sina problem till min sambo och dom pratar i flera timmer och han säger nästan igneting om vad dom pratar om?, jag har inte ens några killkompisar här, faktiskt så har jag INGEN! inte ens i någon annan stad heller som jag pratar med så, kanske säger hej en gång i minaden till på FB! men aldrig pratar i telefon, och absolut inte i HEMTELEFONEN!, som STÖR mig massor!, fatta att man blir galen plus JÄVLIGT svartsjuk efter allt han berättat om henne, allt med kär och skit! snacka om att jag blev krossad när han sa det första gången för.... 5-6 MÅNADER sen, men jag har försökt att inte bry mig, men orkar inte längre nu! han blir förvirrad över att jag hade en natt gäst hemma hon mig på boendet första natten.. en KILLE som sov i samma säng som mig! och det hände inget för att jag tänkte på Robert hela tiden! sen veckan därpå blir gubben så svartsjuk .. men va fan är inte jag 24/7...   Fan vad jag hatar mitt liv de gånger hon ringt och frågat efter dig!.. sen blir man terrad på FB i privat meddelanden av NADJA! att jag ska låta robert vara och att han inte är min ÄLSKLING längre.. FUCK You BIATCH!!  jag hoppas så mkt att det händer dig!, ska inte nämna vad eller varför för jag har mina andledinger!, så ruttna i helvetet! :D

förstår ni min sitivation nu?..
och nu får jag ont imagen för all agrition...så ska röka och lugna ner mig, :) Puss på er Från eran Simone :)

RSS 2.0